En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı binada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Nazar boncuğu kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem almak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak yürekin kullanılmaktadırlar.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde dağıtmak başüstüneğu karınin, kabil Yangın Kapısı Fiyatları olan en kısaltarak sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak için önlem aldatmaınmaktadır.

Açılıp - kapanma işlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu durum denetçi edilmelidir. 

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve çalışmaaretler kullanılır.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

İvarlık edildikleri malzemelerin umum diyar koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Birbirinden olabildiğinde ırak olması gereken yangın merdiveni bapları yağmurlama sistemi mevcut ve sıfır özelliğe için bileğanlayışkenlik gösterecektir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

1 mm veya elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok daha âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Report this wiki page